iPhone 7 je tu!

Zítra, 21.3., má Apple keynote, na které představí nové produkty. Bude mezi nimi i iPhone 7? Jakým směrem se budou telefony Apple dále ubírat? Víme to! (na 90%)

Podle Macrumors, (podle mě nejserióznějšího zdroje), zítra nový iPhone představený nejspíše nebude. Jistě s ním však jde počítat na podzim roku 2016. Podle zaběhlého názvosloví bude po iPhone 6s následovat iPhone 7. Očekává se i nadále verze se 4,7 palcovým displayem a 5,5 palcovým displyem – verze Plus.

iPhone 7 leaked

Jaký tedy bude iPhone 7 a iPhone 7 Plus? Vzhledově bude stejný, avšak šušká se, že bude opět o trochu tenčí – až neuvěřitelných 6,1 mm. Toho se docílí odstraněním zdířky na sluchátka a tenčího lightning konektoru. Místo dírky na sluchátka prý Apple přidá druhý reproduktor.

„No jo, ale kam strčím sluchátka?“

Apple prý pracuje na bezdrátovém řešení.

Dále konstrukce antény se bude celkem zásadně lišit. Nebude po celém obvodu, ale pouze na horní a spodní části zařízení. Očekává se i nový A10 procesor a 2 GB RAM pro iPhone 7 a 3 GB RAM pro iPhone 7 Plus. Vylepšení se dočká i kamera, která bude pořizovat fotografie podobné těm ze zrcadlovek díky dvěma čočkám.

Duální kamera iPhone 7

Je možné, že Apple dříve či později přijde s malou verzí iPhonu. Na tu čekám i já.

Co si o mém článku myslíte? Podělte se o své názory v komentářích.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *