Nejvýhodnější internet v mobilu po EU

Za dveřmi je regulace Evropské Unie, která operátorům zakáže účtovat roamingové volání. Již v létě 2017 budeme po celé EU volat za stejnou cenu jako uvnitř ČR.

Co však internet? Co když potřebujete levný internet v mobilu na svých cestách po EU? Chcete si na své dovolené bookovat ubytování a dopravu, hledat nejzajímavější místa a restaurace.

Zahraniční SIMka

Když jedu do nějaké země na déle než týden, tak si obvykle koupím místní předplacenou SIM kartu s internetem. Sice je s tím trocha práce, ale vyplatí se to. Často bývá nabídka internetu levnější, jak ta tuzemská po ČR a vždy rozhodně levnější než internetový roaming od našich operátorů.

Nabídka Orange Espaňa Mundo pro EU

Existuje však jiné řešení. Lepší řešení. Víc cool řešení. SIM na internet pro celou Evropskou Unii, co stojí za to. Podle mě je to slušný „hack“ na internet v mobilu po EU.

Nejvýhodnější nabídku pro internet v Evropské Unii nabízí španělský Orange se svojí předplacenou kartou Mundo a aktivovaným tarifem World. Právě ji držím v ruce, prohlížím si ji a musím uznat, že jsem s koupí spokojený. Nabídka je následující:

100 MB kdekoliv po EU na jeden den za 1 Euro. Toť vše.

Předplacená karta Orange Mundo

Jak získat Orange.es Mundo

Kartu koupíte např. na Ebay.com u tohoto prodejce. Po doručení SIM karty mu napíšete a on ji aktivuje. Na stránkách Orange.es se zaregistrujete a následně přihlásíte. Jedná se o tarif World, který už budete mít aktivní. Kartu lze jednoduše dobíjet přes internet platební kartou. Do začátku máte 5 Euro.

Klientská sekce Orange

TIP: Google Translate v Chrome vám klientskou sekci přeloží do češtiny.

Chcete, abych napsal podrobný návod na SIM Orange Mundo? Víte o jiné zajímavé nabídce nabídce? Pošlete tento článek kamarádům a ušetřete jejich peníze při cestování po EU.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *