Srovnávače tarifů mobilních operátorů

Nedávno iDNES.cz v rubrice mobil vyšel zajímavý článek, který popisuje webové stránky, které nabízejí svým návštěvníkům možnost srovnat si tarify mobilních operátorů Vodafone, O2 a T-mobile.

Článek píše o třech nejvýznamější srovnávačích mobilních tarifů. Našem www.srovnanitarifu.cz, www.srovnavatel.cz a tet.cz. Všechny tři stránky si daly za úkol objektivně zhodnotit jednotlivé tarify a poskytnout návštěvníkovi možnost najít si pro něj ten nejvhodnější.

Jako pomyslný vítěz těchto tří služeb však odchází právě náš projekt, který uživatelům nabízí zdaleka nejpřesnější a nejaktuálnější výsledky. Náš kalkulátor je na vysoké úrovni a zohledňuje mnoho faktorů. Vše přitom nabízí ve velmi jednoduché a použitelné službě. Fakt, že je náš kalkulátor tarifů zdaleka nejlepší dokazuje i jeho vysoká oblíbenost.

Za projevenou důvěru děkujeme a budeme se i nadále snažit srovnávání mobilních tarifů i nadále zpřesňovat a aktualizovat.

1 komentář

  1. Byl jsem na stránkách http://www.srovnavatel.cz a zadal tyto údaje…. měsíčně provolám do 300,-kč, internet nepoužívám a sms nepíši. A dostal jsem nabídku na bezva tarif…2300,-kč měsíčně..;-) To si jako někdo dělá prdel, ne?????

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *