Neomezené mobilní tarify

Neomezené mobilní tarify a to ať už se jedná o neomezené volání a SMS či neomezený internet, jsou tarify, které jsou mezi Čechy stále více populární. Jediné, co pro lidi hraje roli je jejich cena. Měsíčně totiž za neomezený tarif zaplatíte od 300 Kč měsíčně.

Neomezené volání a SMS

V dnešní době již nechcete řešit kolik minut provoláte. Chcete hovořit bez omezení. A právě tuto touhu řeší neomezené mobilní tarify s voláním zdarma. V praxi to vypadá tak, že platíte měsíční paušál a nestaráte se o to, kolik minut provoláte. V 90% máte k neomezenému volání i neomezené SMS. To však v době Whatsappu a Facebook Messengeru postrádá svůj půvab.

Mobilní tarify s neomezeným internetem

Co je však opravdovým hitem mezi lidmi, jsou tarify, které Vám umožňují neomezené připojení k internetu. V praxi to vypadá tak, že je tarif super rychlý do nějakého FUP a následně se trochu zpomalí a funguje tak dále. Už dávno však neplatí, že by se Vám internet zpomalil, že by se nedal skoro používat. Nyní je, pokud vůbec, zpomalení zanedbatelné.

V odkazech nahoře naleznete úplný výpis neomezených tarifů. Doufáme, že Vám bude k užitku. Před výběrem neomezeného tarifu se vždy poraďte s odborníkem a zeptejte se ho jaké rychlosti neomezený internet má a jakou rychlost nabízí po vyčerpání nějakého FUP.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *