O2 vylepšuje studentské tarify

Mobilní operátor O2 se rozhodl zacílit na studenty a přichází s tarify pro mladé, které stojí za pozornost. Nabízí mobilní internet s 5G, slevu pro nové zákazníky a zvýhodněné telefony.

Tři tarify pro mladé od O2 — You 5 GB, You 20 GB a You NEO dostávají potřebný upgrade v podobě nabídky super rychlé 5G sítě pro všechny tři tarify. Navíc jako nový zákazník získáte každý měsíc 50 Kč slevu a případně zvýhodnění na nové zařízení.

O2 se do své nabídky pustil po hlavě a na svoji propagaci si přizval i Bena Cristovao. Plánuje oslovit velké množství nových studentů se začínajícím školním rokem.

Tarify pro studenty a mladší 26 let od 02 začínají na ceně 299 Kč měsíčně za You 5 GB a končí na ceně 699 Kč za You NEO s neomezeným FUP internetem.

O2 však není jediným operátorem, který cílí na mladé a studenty. Pokud sháníte studentský tarif, tak se také informujte o nabídce Vodafone a T-mobile. Vodafone nabízí své #jetovtobě tarify již od 499 Kč měsíčně a T-mobile zase Student Plus a Student neomezeně za 450 Kč a 650 kč měsíčně. Rádi Vám s výběrem studentského tarify pomůžeme, když vyplníte své číslo. Ozveme se Vám s nezávaznou nabídkou a dozvíte se i neveřejnou nabídku jednoho ze tří velkých operátorů, která může být výhodnější než samotné studentské tarify.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *