Student za laptopem

Zvýhodněné tarify pro studenty

Operátoři se kromě pomoci pro důchodce a školy rozhodli zvýhodnit i studenty, kteří jsou v dnešní době nuceni studovat online. Distanční výuka je náročná nejen pro samotné studenty, ale zatíží i jejich stávající možnosti k připojení k internetu.

Neomezená data od T-mobile

T-Mobile nabízí mladým lidem, kteří mají některý ze studentských tarifů (např. Můj Student 2GB nebo Můj Student 7GB), do konce listopadu 2020 neomezená data. Pro nové zákazníky nabízí neomezená data na prvních 30 dní zdarma.

Tarif #jetovtobě od Vodafone

Pro držitele průkazu ISIC s 26 a méně roky je k dispozici nový tarif od Vodafone #jetovtobě pro studenta s FUP 10 GB nebo s neomezenou variantou. Základní studentský tarif se díky velkému zájmu bude nabízet i v budoucnu za 599 Kč měsíčně.

Nové tarify od O2

Tarify pro mladé lidi do 26 let, kteří nemusí nutně být studenti, nabízí za zvýhodněných podmínek i O2. Byly zdarma zvětšeny datové objemy u stávajících tarifů O2 YOU a nově se nabízí i tarif s neomezeným voláním a FUP 20 GB za 549 Kč.

Mimo to naši tři operátoři pomáhají i seniorům, školám či přímo státu. Jejich snaha je shrnuta v předchozím článku. Je to právě internet, který je v dnešní době nutností pro stále větší množství lidí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *