Zvýhodněné tarify pro ZTP 2020

Stejně jako studenti a senioři, jsou i zdravotně postižení ze strany mobilních operátorů podporováni. Každý z velké trojky se ke zvýhodnění staví trochu jinak, a proto je potřeba si ten správný tarif pro ZTP pečlivě vybrat.

Vodafone se podle nás k problematice ZTP tarifů staví nejvíce vstřícně. Pro držitele ZTP, ZTP/P a pro osoby, jenž jsou závislé na pomoci fyzické osoby, připravil nabídku 3 tarifů od 247 Kč měsíčně. Jedná se o tarif s internetem 1 GB za 247 Kč / měsíc při dvouletém úvazku, dále neomezený tarif se 40 GB dat za 454 Kč s úvazkem a kompletně neomezený tarif (data + volání + SMS) za 599 Kč. Více informací naleznete na Vodafone tarify pro ZTP.

Nabídka T-mobile je trochu tajemná, protože ji nikde na webu nezveřejňuje. Nabídku pro ZTP je možné získat při kontaktování infolinky 800 737 373. Operátor Vám nabídne tarif S námi pro ZTP, který stojí 279 Kč s úvazkem na 2 roky a nabízí zdarma volání do sítě T-mobile a 3,50 Kč / min. do ostatních sítí. Dále SMS zdarma do všech sítí a 50 MB internet.

O2 se k nabídce pro ZTP staví opět jinak. Nabízí zdravotně postiženým lidem zlevněné veškeré tarify NEO, FREE, FREE+, [:kůl:] a O2 Spolu s tím, že jsou snížené o státní příspěvek 200 Kč. Tarif však musí stát alespoň 201 Kč a tímto příspěvkem jde snížit pouze část s voláním, nikoliv datové balíčky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *