Kalkulačka tarifů

Kalkulátor tarifů mobilních operátorů byl aktualizován. Přidali jsme nové tarify a stále pracujeme na přesnosti výpočtu, ten by měl být zanedlouho maximálně přesný a objektivní. Jde totiž o to, že ve většině případů nejlépe vycházejí tarify od společnosti Vodafone.

Fakt je však ten, že O2 a T-mobile má u svých tarifů často velmi výhodné vlastnoti, jako například volání na spřátelená čísla za nižší částky nebo zdarma. To z nich činní silného konkurenta Vodafone. Je tedy vhodné si na tarif kliknout a zjistit si více informací.

Velice nás těší zájem o naši službu a přes 400 návštěvníků, kteří k nám za těch pár dnů zavítali. Děkujeme za přízeň a budeme na naší službě dále pracovat.

Komentářů: 4

  1. Dobrý den, mohli by jste dát do kalkulačky také ceny od mobilního operátora U:fon? Děkuji velice!

  2. dobrý den,mám tarif od vodafone,avšak tady co bydlím má signál pouze t-mobile .prosím o informaci a optimalizaci(návrh na váš tarifv ceně cca 500Kč za měsíc,děkuji předem za radu v okolí kde bydlím neznám nikoho kde by mi fundovaně odpovědělibzdlí v
    Suché u Nejdkuing.Petr Beran

  3. dobrý den,mám tarif od vodafone,avšak tady co bydlím má signál pouze t-mobile .prosím o informaci a optimalizaci(návrh na váš tarifv ceně cca 500Kč za měsíc,děkuji předem za radu v okolí kde bydlím neznám nikoho kde by mi fundovaně odpovědělibydlím
    Suché u Nejdkuing.Petr Beran

  4. Tak jsem vyslechl od manželky, že se jí ozval bleskmobil, resp. slečna bleskfounová, vážená paní, vy si často dobíjíte, máme pro vás výhodnou nabídku volání zdarma (do sítě bleskfouna o víkendu) s výhodným tarifem 210/měsíc a neomezeným voláním (60 minut). Smáli jsme se společně : 210/60=3,50, oproti dvěmapade bez obojku se řetězem, to je panečku výhoda, a nechtějí to zadarmo. Evidentně jsou spřaženi s kyslíkama a kyslíci to zkoušejí převést zpátky k sobě, ty praktiky jsou dost identické.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *