Mobilní tarif pro dítě

Než se zaměříme na mobilní tarify, je nutné zmínit předplacené karty — „předplacenky“. Ty jsou vhodné pro nejmenší děti, jelikož skýtají nejednu výhodu.

Předplacené karty

Nabídky na předplacené karty vhodné pro všechny věkové skupiny můžete hledat nejen u našich tří velkých mobilních operátorů, ale i u virtuálních operátorů. Předplacená karta má výhodu především v neexistenci závazku a její anonymitě. Při ztrátě telefonu dítětem nemusíte SIM kartu blokovat a rovnou pořídíte novou s jiným číslem. Výhodou předplacené karty je i fakt, že dítě nemůže hovorem na drahé číslo, či přečerpáním dat vyčerpat více, než jaký kredit na kartě je.

  • jednoduchá levná varianta
  • nutnost dobíjet kredit
  • anonymita

Tarify přímo pro děti

Mobilní operátoři pro malé občany připravili nabídky mobilních tarifů. O2 láká svými O2 You tarify, které jsou vhodné pro děti, školáky i studenty. Výhodou je velká porce dat a výhodná cena.

Vodafone nejmenším nabízí zase tarif určený pro chytré hodinky. Vodafone sází na to, že jsou chytré hodinky pro malé děti vhodnější než mobilní telefon. Rodiče dětem mohou na hodinky volat a psát jim zprávy a případně mít dohled nad tím, kde se dítě pohybuje. Pokud chcete dítěti pořídit mobilní tarif, Vodafone nabízí tarify pro studenty #jetovtobě, které jsou vhodné pro děti a studenty.

Chytré hodinky od Vodafone TCL Movetime Family Watch

I operátor T-mobile pro děti připravil nabídku v podobě tarifu Školák. Výhodou tohoto tarifu pro děti je, že i bez kreditu se Vám dítě vždy dovolá. Navíc můžete mít přehled o jeho pohybu a mít jeho výdaje plně pod kontrolou.

Vlastnosti tarifů pro děti

  • měsíční paušál
  • větší kontrola nad výdaji dítěte za telefon
  • blokace a omezení služeb (např. drahá čísla)
  • kontrola pohybu dítěte přes GPS

Rodinné tarify

Všichni mobilní operátoři nabízejí i možnost rodinných tarifů, kdy Vy platíte jeden paušál a je do něj zahrnutý Váš telefon, případně telefony všech členů rodiny včetně dětí. Výhodou je nižší cena za společný tarif, možnost volat si mezi jednotlivými čísly zadarmo (i když dnes už je standardní neomezené volání na všechna čísla). Rodinné tarify mívají občas sdílená data (FUP)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *