Tarify Vodafone

Abychom vyšli vstříc zákazníkům, tak jsme se rozhodli rozšířit rodinu webů, které se zajímají o problematiku mobilních tarifů – tarifů pro mobilní operátory.


Nejvyhodnejsitarify.cz – stránka se specializuje na informace o tarifech společnosti Vodafone. Poskytuje informace na témata: Tarify na Míru či SMS Vodafone. Nejdůležitější částí webu je však možnost objednání tarifů Vodafone za zvýhodněnou cenu (o 10% levněji, než v prodejnách Vodafone).

Mobilnainternet.cz – tato webová stránka stejně jako Nejvýhodnější Tarify.cz nabízí možnost objednání tarifů Vodafone, ovšem zaměřuje se na mobilní internet. Poskytuje základní informace o tom, jak mobilní internet funguje, ale především možnost objednat si jeden z pěti nejoblíbenějších chytrých telefonů a k němu zvýhodněný tarif Vodafone.

V budoucnu bychom chtěli Kalkulačku tarifů a všechny ostatní stránky rozšířito  možnost objednání výhodných tarifů i u operátorů Telefonica O2 a T-mobile. Usilovně na tom pracujeme a do té doby můžete využívat naše porovnání tarifů na www.srovnanitarifu.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *