Akce při koronaviru – operátoři v době krize

Říká se: „V nouzi poznáš přítele.“ Tímto heslem se řídí i čeští operátoři v době nařízeného zákazu vycházení. Pokud k O2, T-mobile či Vodafone přestoupíte, tak můžete s výhodou počítat stejně jako již stávající zákazníci.

O2 akce

Od 16.4. do 31.4. O2 všem svým tarifním zákazníkům dává neomezená data. Uvidíme, jestli bude O2 svůj dárek prodlužovat. K tomu si navíc za 1 Kč můžete na 30 dní aktivovat plnou nabídku u O2 TV. Pokud jste stávajícím zákazníkem, tak aktivaci provedete v aplikaci moje.o2.cz.

T-mobile akce

Stejně jako O2 i T-mobile svým stávající zákazníkům nabízí neomezená data a vylepšení TV nabídky. Akce platí od 18.4. do 31.4. Ke své televizi přidává „téčko“ programovou nabídku navíc. Aktivaci provedete v aplikaci můj T-mobile.

Vodafone akce

I operátor Vodafone přišel s pomocí a to pro své stávající i nové zákazníky. V případě nákupu nové služby (TV, pevný internet, mobilní tarif) si může stávající zákazník odečíst 777 Kč z ceny nové služby, pro kterou se rozhodne. A díky akvizici internetového providera UPC Vodafonem se kvalitní pevný internet vyplatí. Stávající zákazníci tak mohou přikoupit novou službu se slevou. Ti noví dostanou slevu 777 Kč automaticky na kteroukoliv službu od Vodafone.

Vodafone pomáhá i živnostníkům a malým firmám. Výraznou slevu dostal neomezený tarif za 799 Kč. Který nabízí neomezené volání a SMS, ale především neomezená data.

Žádný z virtuálních operátorů se podle našich informací k podpoře svých zákazníků v době pandemie zatím nepřidal. Rozhodně jim to však nemáme za zlé a těšíme se na nové nabídky v budoucnu.

Komentářů: 2

  1. Pro mne je Vodafone jednoznačně nejlepší operátor na trhu. Začínal jsem u T mobile, zkusil jsem i O2, ale Vodafone je nejférovější. Stačí si porovnat jejich cenové nabídky a tarify. A O2 u mne definitivně prohrálo krádeží sportovních přenosů, ty jejich nehorázné ceny za sportovní kanály neakceptuji. Nehledě na to, že když jsem cca před třemi lety chtěl kvůli sportu přestoupit, nebyli schopni zařídit technicky zapojení v domě. A omezená nabídka výše uvedených operátorů je směšná – teď máš akci do konce dubna. A potom?

  2. Taky jsem zákazník vodafone a jsem spokojený. objednali jsme tv od Vodafone se slevou, ale asi ji potomz rušíme. Škoda, že ale nebyly neomezený data u VF

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *