Nejlepší virtuální operátoři

Kromě velké trojky (T-mobile, O2 a Vodafone) na českém trhu působí desítky virtuálních operátorů, kteří v drtivé většině využívají sítě některého z operátorů velké trojky. Nabízejí povětšinou superlevné avšak omezené tarify či tarify specifické.

 

 

Přesná čísla o zákaznících nejsou k dispozici, ale jedním z nejoblíbenějších virtuálních operátorů v Česku je jednoznačně BLESK mobil se svým tarifem za 0 Kč měsíčně, který se spíše chová jako „předplacenka“ s voláním za 2,50 Kč/min. a SMS za 1,50 Kč. Při dobití kreditu je možné vyhrát v deníku Blesk či získat výhodně internetová data. Buďte však opatrní, abyste neplatili za služby, které nevyužíváte.

 

 

Tesco nabízí také pouze jeden tarif s totožnými parametry jako BLESK mobil a bonusy při dobití. Výhodou je široké pokrytí prodejen Tesco, kde můžete tarif pohodlně dobíjet. Nabízí i bonusy při dobití.

 

 

Sazka mobil stejnojmenné sázkové společnosti na druhou stranu nabízí celou řadu tarifů od 47 Kč až po 497 Kč měsíčně s voláním do všech sítí za 90 haléřů/min., SMS za 90 haléřů a s FUP internetem 5 GB. Stejně jako u Tesca je možné tarif dobíjet na 5000 dobíjecích místech Sazky po celé republice.

 

 

Mobil.cz je plnohodnotný virtuální operátor s rozmanitými balíčky a předplacenou kartou vhodný pro rodinu, která si s tarify Pokecám v MOBILu za 149 Kč/měsíc může volat v síti Mobil.cz zdarma.

 

 

Za zmínku určitě stojí operátor OpenCall, který je odborníkem na levný internet. Již od 99 Kč/měsíc nabízí tarif se 400 MB internetu. Pokud nepotřebujete volat a SMSkovat, tak můžete OpenCall zvážit.

Na českém trhu působí nepřeberné množství virtuálních operátorů s mnoha nabídkami. Některé výhodné nabídky operátorů jsou neveřejné a můžeme Vám je sdělit po telefonu. Pokud byste měli o takovouto informaci zájem, stačí vyplnit svoje telefonní číslo a operátorka se Vám ozve s neveřejnou nabídkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *