GoMobil recenze a zkušenosti s ním

Web: www.GoMobil.cz
Počet zákazníků: 25.000
Obsluhující operátor: T-mobile

Slyšeli jste již o virtuálních opeátorech? V Česku se tento fenomén vcelku rozmohl poté, co ČTÚ donutilo velkou trojku (T-mobile, O2 a Vodafone) otevřít své sítě třetím stranám. Vznikly desítky virtuálních operátorů, avšak opravdu se prosadilo asi 8 firem. Jednou z nich je rozporuplný GoMobil.

Kdo je GoMobil

GoMobil tarif na míru
Vlastník GoMobilu je společnost TERMS a.s., která již dříve nabízela jako šedý operátor levné volání a SMS. Tehdy vše bylo takové „neveřejné“ a lidé se o této možnosti mohli dozvědět šeptandou. Operátoři o šedých operátorech věděli a tolerovali je.

Gomobil je však naprosto transparentní a stabilní projekt – virtuální operátor jenž poskytuje své služby skrze síť T-mobile. A dělá to dobře.

Služby GoMobile:
– volání, SMS, internet
– samoobsluha
– zákaznická linka
– roaming (volání do zahraničí)
ceník služeb

Zkušenosti s GoMobil

Zkušenosti s GoMobile jsou v drtivé většině pozitivní. Lidé jsou nadšení, protože se jim po přechodu ke Gomobile snížila měsíční útrata až o 50% při stejném používání. Pokud nepotřebujete neomezené volání a SMS do všech sítí a spokojíte se s volnými minutami, Go Mobil nemůže nic překonat. Problém není ani v případě, že trváte na dnes tak potřebném internetu v mobilu. Gomobil skrze svůj tarif Na míru nabízí data 4G LTE až do 1,5GB FUP. GoMobil má i přihlášení do samoobsluhy, kde si vyřídíte vše potřebné, stejně jako u běžného operátora.

Na co si však lidé stěžují je špatná zákaznická linka, kdy bývá problém s řešením složitějšího úkolu. Dále problémy s účtováním či tarif za 0 Kč, který však úplně zdarma není. Při nevyužívání se totiž účtuje drobné penále. Doporučujeme si také pečlivě přečíst smlouvu a podmínky při její ukončení. Musíte totiž při odchodu do 3 dnů vrátit SIM kartu zpátky GoMobilu.

Zákaznice vyhrála v soutěži s GoMobil telefon Samsung
Zákaznice vyhrála v soutěži s Gomobil telefon Samsung

Pro koho GoMobil není:

– pro toho, kdo má velké nároky na měsíční limit internetu (FUP) a chce více jak 1,5 GB
– kdo chce mít neomezené volání nebo SMS
– kdo trvá na vždy dostupné a perfektní zákaznické péči a nerad řeší věci přes internet

Pro koho GoMobil je:

– pro nenáročné zákazníky, kteří chtějí mít telefonní služby levnější a netrvají na bezchybné zákaznické podpoře

Shrnutí

GoMobil je dlouhodobě zákazníky označován za nejlepšího nebo jednoho z nejlepších virtuálních operátorů v Česku. Pokud je virtuální operátor to pravé pro vás, tak GoMobil je logická volba.

Zde na stránkách srovnanitarifu.cz naleznete tarify GoMobil.

Měli jste nějaké problémy s Gomobilem? Podělte se s námi o vaše zkušenosti v diskuzi.

>> Jít na stránky GoMobil
>> Neveřejná nabídka

Komentářů: 10

  1. Mám gomobil a jsem spokojený. Moje účty za telefon klesly o 40% a to využívám internet v mobilu celkem hojně. Super je, že Facebook nežere fup.

  2. Nedá se komunikovat se zákaznickou linkou, je to tragédie

  3. Gomobil? NIKDY!!!! Nekvalitní předražené služby, samoobsluha, která přes půl roku nefungovala. Firma zaslepená vlastním egem, co ráda fakturuje, ale když mají zaplatit za odebrané služby, tak skutek utek

  4. Go mobil byla dobrá volba, jen internet v mobilu pokulhává- malá nabídka a ceny nic moc.

  5. Prozr mají nefér účtování dokoupených dat!

  6. S Go mobilem jsem spokojena, na zákaznické lince ochotní, tarif je možné měnit každý měsíc – podle požadavku zákazníka, je to jen o domluvě. Rozhodně doporučuji všem, kterým stačí běžné telefonování a internet do 1,5 Gb. Ceny rozumné a daleko levnější, než nabízejí ostatní mobilní operátoři.

  7. Hrůza! Jelikož jsem náročný zákazník, který potřebuje data jelikož je furt na cestách a s přáteli se domlouvá dost často, gomobil mi nevyhovuje. Dříve jsem platila 350 nebo méně, ale teď cena šplhá až nad 1000 kč. A to jen na krátkou chvíli mám zapnutý intertnet, do 2 dnů se mi vyčerpá a dokoupené balíčky se též vyčerpají velmi rychle. Je to banda podvodníků, za normální věci chtějí víc než by měli chtít. Stejné jako u O2, kde se musí vždy smlouvat, a když jim řeknete že odcházíte ke konkurenci, hned nabízí nižší cenu.

  8. Hodně předražený operátor ,za všechny nové služby přidané )si musíte koupit za 220 kč novou sim kartu.Pozorně si přečtěte obchodní podmínky .Může se to vwelmi prodražit

  9. Podvodníci účtují si za služby které již vůbec nevyužíváte.

  10. Mám s nimi docela špatnou zkušenost, mamce jsem pořídil „neomezený“ tarif 60+, ale protože telefonovala, tarif po 4 měsících vypověděli a při volání na jejich podporu byli hodně nepříjemní. Nikdy víc.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *