7 důvodů proč je Nokia 3310 lepší jak dnešní telefony

[php snippet=2]

1. Vydržela jí baterie

zena
Víte, jak poznáte, že je poledne? Váš smartphone je na 30% baterie. Sice se někteří vlastníci Androidů pyšní tím, že jim telefon vydrží třeba i dva dny, ale žádný z nich nemá na stařičkou Nokii 3310. Ta vydržela týden.

2. Nešla rozbít

Nokia je pevná
Pokud se nedejbože stane, že váš skleněný miláček spadne na zem, máte velkou šanci, že uvidíte pana pavouka. Na druhou stranu stařičká Nokia 3310 nejen, že vydrží, ale dokonce se rozletí na několik kusů a tím zmírní své poškození. Vy si části posbíráte a v klidu poskládáte zase dohromady.

Od doby smartphonů běžně říkáme dva pozdravy.

3. Uměla zvednout hovor

Noc V Roxbury telefon
V dobách Nokie 3310 se vám nestávalo, že jste zvedli hovor a na druhém konci bylo ticho. Je to kvůli tomu, že z nějakého důvodu smartphonům trvá, než se hovor spojí poté, co zmáčknete tlačítko na display. Od doby smartphonů běžně říkáme dva pozdravy. První neprojde a druhý už je většinou slyšet, ale nikdy si nemůžete být jistí. Stává se vám to taky?

Vy: „Ahoj Jindřichu.“
Kamarád: „Haló?“
Vy: „Ahoj Jindro..“
Kamarád: „Aaa, ahoj.“

4. Byla rychlá

rychla
Chcete napsat SMS (bez chyb) nebo někomu zavolat? Je to hned. Každým upgradem OS se váš Android či iPhone neúprosně blíží k odpadkovému koši, až vás výrobce nakonec donutí ho tam vhodit a koupit si nový model. Nokia je i po mnoha letech stále rychlá jako svišť.

5. Vypadá jako telefon

miley_nokia
Nokia 3310 vypadá u ucha jako telefon a nikoliv jako černá kachla z koupelky. Navíc se skvěle drží a nevypadne. A když ano, tak bod 2.

Kupte si teď Nokii 3310 a prodejte ji za 10 let za 5 násobek.

6. Jde přečíst i na slunci

sun
Skvělou vlastností monochromatického displaye je to, že i když ležíte u bazénu nebo na koupališti, nemusíte mžourat jako hypermetrop, abyste se podívali, kdo vám volal.

7. Její cena poroste

doge
Zapoměňte na investování do zlata. Kupte si teď Nokii 3310 a prodejte ji za 10 let za 5 násobek. Kultovní telefon od kultovní společnosti, která navíc už neexistuje.

Co si o článku myslíte? Souhlasíte s ním či nikoliv?

[php snippet=2]

Více informací naleznete na www.srovnanitarifu.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *