Návod na získání až 50% slevy na mobilní tarif

Už jsme si asi zvykli, že mobilní tarify jsou u nás ty nejdražší v Evropě. Potvrzuje to i časopis dTest, který připomíná, že zatímco se ceny v zahraničí spíše zlevňují, tak u nás se stále drží vysoko. Například stejný neomezený tarif od T-mobile Rakousko a T-mobile Česko se liší o 230 Kč a k tomu má ten rakouský o 2GB dat navíc.

Je to ale opravdu tak, že musíte platit více, jak Rakušáci?

Není. Od toho tu jsme my. Jsou hned dvě cesty, jak platit až o 50% méně za mobilní tarif.

  1. Obrácením se na násvyplňte Vaše číslo a my Vám zavoláme s neveřejnou nabídkou
  2. Ukončením Vaší smlouvy „na oko“

První varianta je ta, kterou doporučujeme. Ozveme se Vám a probereme s Vámi možnosti, jak ušetřit. Disponujeme arzenálem nabídek, které operátoři často odmítají nabízet veřejně. Stačí pouze vyplnit Váš telefon a my se ozveme.

Druhá varianta je lidem často proti srsti a my rozhodně nikoho nenabádáme, aby ji zkoušel. Pouze informujeme o tom, co je teoreticky možné a s čím se někteří lidé chlubí ve fórech na internetu.

V případě, že Vám brzy vyprší smlouva…

  • sdělíte operátorce callcentra, že chcete vypovědět Vaši smlouvu
  • operátorka obvykle nabídne lepší podmínky
  • vy nabídku odmítnete s tím, že chcete tu nejlepší nabídku
  • když operátorka sdělí, že to je to nejlepší, co může nabídnout ona, tak stále trváte na lepší nabídce
  • v případě, že vytrváte, operátorka požadavek obvykle předá na tzv. retenční oddělení, které se stará o udržení zákazníků
  • to má v rukávu nabídky, které nemohou lidé na callcentru nabízet
  • s retenčním oddělením se dohodnete a prodloužíte smlouvu

Chci silně varovat, před variantou číslo dvě. Vydáváte se do neprozkoumaného teritoria a úspěch není v žádném případě zaručen. Každý zákazník je jiný, operátorka Vás nemusí přepojit na retenční oddělení a Vy můžete opravdu „nechtěně“ ukončit Vaši smlouvu i když jste jen blafovali. Operátor se může zachovat různě, a proto je tato cesta riskantní a nejistá. Proto silně doporučujeme variantu číslo 1, kde s Vámi vše probereme. Rozhodnutí je vždy na Vás.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *