Rozdíly mezi operátory T-mobile, O2 a Vodafone

Naši tři operátoři se v mnohém podobají jako vejce vejci. Všichni se pokoušejí mít vtipné reklamy, jejich ceny se víceméně neliší a služby také ne. Trochu jiné je to v pokrytí. Rozdíli mezi nimi však jsou. Jaké?

Vodafone

Nejmladší operátor a následovník Oskara se odnepaměti profiluje jako outsider, který je však cool a levný. V realitě jsou koncové ceny tarifů Vodafone opravdu nižší, než u ostatních operátorů. Vodafone má však trochu horší zákaznický servis a pokrytí. Není to sice pravidlem, ale pokud máte chatu například na venkově, vyzkoušejte si pokrytí všech operátorů a až následně si jednoho vyberte. Vodafone to „většinou“ není, avšak hodně se to lepší.

T-mobile

Tento růžový operátor je momentálně asi nejpopulárnější. Je to díky rozumným cenám a dobrému servisu. S neveřejnými nabídkami se pak můžete dostat na velmi slušné ceny. T-mobile patří německému Telecomu. Německá přesnost se nezapře. Tarify T-mobile s názvem „S námi“ jsou momentálním hitem tohoto operátora.

Telefonica O2

Tento operátor patřící španělské firmě se zaměřuje především na firemní klientelu. O2 je precizní firma a momentálně nejrozšířenější operátor v Česku. O2 tarify jsou rozmanité, avšak jednoduché na pochopení.

Vybrali jste si? Pokud nikoliv, zkuste naši kalkulačku tarifů. Naši tři operátoři nabízejí i neveřejné nabídky, se kterými se dostanete až na 30% původní ceny tarifu. Je to neuvěřitelné, ale ty nejlepší nabídky na internetu nenajdete. My vám je však zařídíme, stačí vyplnit kontaktní formulář u jakéhokoliv tarifu na stránce www.srovnanitarifu.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *